Britanska glumica Sienna Miller čiji stil obožavamo odlučila je da jesen dočeka sa novim imidžom! A to je uspela da uradi promenom frizure, pridruživši se poznatim damama koje su svoje duge kose zamenile atraktivnim i popularnim bobom!  

Da li nam se dopada? Hm, nismo sigurni, s obzirom da smo kao i većina smatrali kako poseban pečat njenom ležernom, boho looku definitivno pruža duga, blonde kosa, ali evidentno je da bob nastavlja da dominira u hairstyle sekciji. Jedino nas smiruje uverenje da je Sienna pročitala naš članak o frizurama koje će biti hit na proleće i koje podrazumevaju long, long hair.  

Novi imidž Sienna je odlučila da prezentuje na glam događaju International Medical Corps Awards koji je održan na Beverli Hilsu sinoć.  

Kožni kaiš, aplikacije na haljini nalik broševima, asimetrični dekolte s providnim tilom bili su detalji koje smo uočili na uzanoj bordo haljini od brokat svile koju je Sienna finiširala upravo sa novom frizurom i crvenim ružem.

Elegantan i glamurozan look koji je ipak Siennu učinio daleko ozbiljnijom nego što smo navikli da je viđamo, ali defitivno pravi izbora za ovakav tip događaja.