Glamurozno veće američkog izdanja našeg magazina koje je bilo posvećeno uspešnim ženama u Holivudu, Women in Hollywood, okupilo je veliki broj poznatih dama, među kojima je bila i Jennifer Lawrence.

Lawrence (24) koja poslednjih godinu dana dominira sedmom umetnošću kao jedna od najzaposlenijih i najboljih glumica, opet je održala lekciju stila, pojavivši se u prelepoj čipkanoj haljini zvonaste suknje s potpisom Oscara de la Rente iz njegove poslednje kolekcije za proleće/leto 2015.

Budući da smo je do sada viđali u Dior kreacijama koje su je činile daleko starijom i ozbiljnijom, ovaj mladalački look je naišao samo na pohvale, pogotovo nakon što ga je Jenn zaokružila razbarušenim, talasastim bobom, jarko crvenim ružem na usnama i Christian Louboutin cipelama!

Te iste večeri, glumica je zajedno sa Emmy Rossum, Renee Zellweger i Kaley Cuoco dodelila nagrade damama koje su ostavile pečat u svojim glumačkim karijerama: Elizabeth Banks, Annette Bening, Brie Larson, Tina Fey, Gugu Mbatha-Raw, Jennifer Garner i Jessica Lange.