On je jedan od najvećih hitmejkera današnjice, dok je ona možda i najpoznatiji model na svetu, pa nam njihova saradnja dođe kao krajnje logičan, očekivan splet okolnosti kad razmislimo malo bolje. Ali, pssst, to je još uvek tajna.

“Cara i Pharrell će objaviti pesmu bez bilo kakve najave, sve sa propratnim videom i globalnom promocijom, “izjavio je neimenovani izvor za britanski list The Sun, naglasivši da će pesma biti definitivno masivan hit.

22-godišnja manekenka odavno je već rekla da bi volela da se oproba u muzičkim vodama nakon modelinga i filmskih epizodnih uloga (iako je dobila glavnu žensku ulogu u adaptaciji romama Paper Towns).

Inače, Pharrell čija pesmu Happy još ne može da nam dosadi, u februaru ove godine je otpevao nekoliko fraza upravo Cari Delevingne na Brit nagradama, što je već tada moglo da nam bude znak da bi ovaj duo mogao u skorije vreme da nas oduševi sa nekom zanimljivom saradnjom.

“Mislim da bi ljudi trebalo više da se fokusiraju na Caru, nego na našu saradnju, jer će je taj njen duh i energija odvesti daleko. Ova cura je spremna za sve što dolazi,” izjavio je pevač za Captital FM.

Dok ne čujemo hit u režiji Care i Pharrella, evo malog nagoveštaja kako bi on mogao da zvuči...