Halle Berry ima fantastičnu figuru, i prilično dobro zna kako da je pokaže!

Američka glumica (48 godina!!) koja izgleda bolje nego neke njene daleko mlađe koleginice, ne odustaje od svog uverenja da je crveni tepih mesto za seksi, uzane haljine, što verujemo i te kako raduje pripadnike suprotnog pola.  

Naime, poznatu glumicu smo videli na humanitranoj gala večeri God's Love We Deliver Golden Heart Awards koja se održava jednom godišnje u čast svih onih koji doniraju sredstva za ljude koji bez tuđe pomoći ne mogu da odu u kupovinu i obavljaju uobičajne kućne poslove.  

Halle je izgledala izazovno dok je pozirala okupljenim novinarima u uzanoj, beloj haljini midi dužine koju je krasio izrezan, seksi gornji deo, naglašen modroplavim ivicama. Kompletan look Berry je nadogradila crnim, lakovanim salonkama i volumiziranim bobom, koji je u blagim pramenovima sjajno naglasio savršenu glumičinu kožu.

Halle je takođe bila jedna od poznatih koji su se obratili zvanicama zahvalivši se svima koji se već godinama odazivaju humanitranim akcijama koje pomažu ugroženima i nemoćnima.