Fashion Week u Parizu je završen prošle nedelje, ali to ne znači da je francuska prestonica prestala da bude inspirativna kada je moda u pitanju. Ni najmanje. A to dobro znaju i sve poznate dame koje poslom putuju u Pariz, pa se obično potrude da svojim stilom pokažu  da su dorasle lokalnim fashionistama.

A što se Taylor Swift tiče, ako ste se pitali da li ona još nešto radi, osim što šeta do teretane i nazad, besprekorno stilizovana i sa make upom bez greške, odgovor je – da, obilazi i radio stanice po Evropi.

Mladu pevačicu uočili smo u Parizu prilikom posete tinejdž radio stanici Virgins, u svedenom klasičnom outfitu, ali ipak sa specifičnim zaokretom. Čisto da se ne zaboravi da je u pitanju American Darling.

Taylor je bež trenč sa širokim okovratnikom i crne sandale na štiklu dopunila bluzom sa sportskim vajbom koja je virila ispod mantila. Komad koji podseća na odeću za fitnes, u crveno-crnoj kombinaciji, sa rajsferšlusom, na prvi pogled je apsolutno nespojiv sa ostatkom odeće, ali ipak mlada Swift je ovu kombinaciju iznela u prilično cool maniru.

Samo dan kasnije, Taylor je otputovala u London, gde je, pogađate, gostovala na BBC radiju, a kišnu britansku prestonicu odabrala je elegantnu kombinaciju kompleta od trikotaže i upadljivih pink cipela na štiklu.