Prošlo je dve godine od kada je Victoria Beckham izjavila da bi volela da otvori svoj prvi butik u Londonu. Taj san samo što se nije ostvario, a ako je suditi prema onome što je Victoria izjavila nakon svoje uspešne revije na NYFW-u, na otvaranju nas čeka pravi spektakl, sve sa Davidom koji će možda dobiti specijalan zadatak da bude vratar.  

Da je zanima svaki detalj i da ne želi ništa da prepusti drugima, dokazuje Victoria koja je već nekoliko puta do sada obilazila svoju buduću radnju, vodeći računa da se zakazan rok završetka radova ispoštuje, a butik otvori na vreme. Naravno, obilazak nije bio moguć u farmerkama, patikama i ležernoj majici, jer to nije u stilu poznate kreatorke koja je u svim prilikama tip top sređena.

Tako je bilo i juče kada se Vic pojavila u vunenom, chic LBD izdanju ispred ulice Dover Street gde će se nalaziti njen luksuzni butik. Peplum detalj pri dnu se pobrinuo se za atraktivnost, dok je Victorijin sitni, seksi hod u crnim salonkama bio jedan extra dodatak kompletnom izdanju koji nije mogao da prođe nezapaženo od strane slučajnih prolaznika.

“Obožavam ideju ateljea u kojem će mušterije dolaziti da im po meri iskrojimo modele. Verujete da ću biti često u butiku, jer želim da lično upoznam svoje verne kupce… Ko zna, možda će David raditi kao vratar, a Brooklyn kao vikend prodavac?”

U razgovoru za portal WWD (Women's Wear Daily), kretorka je spomenula da bi sledeći butik mogao da bude u Hong Kongu, kao i da će kupci u Londonu imati priliku da vide izbliza kreatorski proces, kao i da je krajnje vreme da upozna lično ljude koji vole i kupuju njenu odeću.