Superstajliš Alexa (30) čiji stil pratimo iz dana u dan, uspela je da nam u jednoj kombinaciji objedini pariski, kul stil legendarne Jane Birkin i školski look Pippi Longstocking, oblikujući jedno girly izdanje, u kakvom nismo navikli da je viđamo.  

Duple pletenice koje je proslavio lik simpatične, pegave Pipi duge čarape (Pippi Longstocking) Alexa je izabrala za hair stajling, sa kojim je ispratila reviju engleskog brenda Topshop Unique iz prvog reda, osmehujući se i pozirajući okupljenim novinarima.

Džemper sa kratkom rolkom u pastelno-limun boji, kratka suknja u animal printu i metalik baletanke sa mašnicom, bile su zaslužne za flašbek, odnosno podsećanje na klasičan, chic stil koji je bio zaštitni znak glumice i pevačice Jane Birkin.  

Kompletan look, Chung je zaokružila Chanel pink torbicom iz limitirane serije torbi koja košta oko milion funti i koju mogu da nose u javnosti samo oni koji dobiju ličnu dozvolu Karla Lagerfelda.

Ukoliko želite da iskopirate ovaj look, mi vas savetujemo da pletenice vežete, nalik Alexi, svilenom trakom, i da zaokružite kompletno izdanje nekim statement prstenom.

Sjajan autfit Alexa!