Godine kao da su prestale da se nižu u slučaju prelepe američke glumice Ume Thurman koja izgleda sveže i mladoliko kao na početku karijere kada nas je osvajala svojim glumačkim talentom i nesvakidašnjom lepotom igrajući u filmovima Dangerous Liaisons, Final Analysis i Pulp Fiction.

Holivudska diva koja je ovog leta blistala na crvenom tepihu Kanskog festivala u društvu svog omiljenog režisera (sada i životnog partnera) Quentina Tarantina podsetila nas je na svoju lepotu i eleganciju sinoć kada se u Njujorku pojavila na reviji Zaca Posena.  

Glumica (44) je izgledala sofisticirano, ženstveno i raskošno dok je pozirala pred okupljenim novinarima u uzanoj krem haljini od trikotaže, sa rukavima do lakta i plisiranim donjim delom, midi dužine. Diskretan, providan gornji deo kompletnom izdanju je pružio notu seksepila, ali je dominantna uloga pripala eleganciji i to onoj sa najvećom ocenom!

Prefinjene sandale u krem boji sa kaiščićem oko članka i mala, kožna torba u boji višnje zaokružili su ovo savršeno Umino izdanje u paru sa glumičinom uobičajnom frizurom, podignutom, niskom punđom i puštenim pramenovima sa strane.