Pa ne znamo šta da vam kažemo drage naše manekenke, ali čuvajte se, jer kako je krenulo Rihannu ćemo sledeće godine gledati na pisti. A ko zna možda i ove?

Kontroverzna pevačica sa Barbadosa koje se nedavno u stilu vratila na društvenu mrežu Instagram obarajući sve moguće rekorde, nastavlja tamo gde je stala na proleće kada smo je gledali u epizodi “pariska avantura”, odnosno kada je bukvalno bila zvezda svake revije koja je održana u Gradu svetlosti tokom Paris Fashion Week-a.

Ovoga puta, Riri je počela od samog starta “velike četvorke” da pohodi revije, pa možemo da očekujemo da je vidimo u sva 4 modna grada!

U svakom slučaju, tamnoputa pevačica je gledala revije Adam Selmana, Wanga, Altuzarre i drugih brendova, mahom u modelima koji su ili imali dubok dekolte koji je otkrio Ririnu najnoviju tetovažu, ili su bili mini, mini dužine naglašavajući njene seksi, tonirane noge.

Rihanna je imala svoj fashion shaw, dokazujući svima da prema modi gaji možda i jednaku strast kao prema muzici. 

Pop princeza se prvo u petak pojavila na prezentaciji najnovijih modela kreatora Adam Selmana noseći lepršavu, belu bebi dol haljinu (mnoge je asocirala na Wilmu, suprugu Kremenka) koju je nadogradila biserima i belim sandalama Impera Lasercut s potpisom Christiana Louboutina. Selman, koji stoji iza većine kreacija koje Rihanna nosi na svojim turnejama je uspeo da ubedi poznatu pevačicu da zajedno poziraju u više nego otkačenim pozama.

Ako je ova kreacija bila svedena i krajnje neočekivana, onda je sledeća u kojoj se Rihanna pojavila na reviji Alexandera Wanga bila totalno u stilu dive. Svetlucava, plava, oversize jakna (nalik kabanici) ispod koje pevačica ništa nije obukla i koju je stilizovala u paru sa mnogobrojnim statement prstenjem, šeširom od istog materijala i četvrtastom plavom torbom s animal print uzorkom.

Najbolje izdanje nam je priredila na reviji brenda Altuzarre, na kojoj se pojavila u crnom, dugačkom, strukiranom sakou sa resama koji je obukla preko dubokih gaćica i u paru sa crnim sandalama. Pevačica je izgledala više nego opušteno iako je bila prilično “otrkivena” pa je pozirala okupljenim novinarama pružajući im priliku da naprave seksi snimke.

Najmanje kreativna po oceni mnogih modnih kritičara je bila na reviji Edena koju je ispratila u oversize belom odelu dubokog V izraza, za kog su mnogi prokomentarisali kako je ipak prevelik i izgužvan za divu kakva je Rihanna.

Šta vi mislite?