Već duži niz godina, trendovi u domenu lepote i šminkanja naglašavaju prirodan izgled u svakom segmentu.

Malo pudera, hajlajtera i rumenila, crveni karmin kao nezaobilazna intervencija za klasičnu lepotu i to je to. U sferi očiju jedini trend koji je opstao i bio lansiran kao vodeći, bio je jedino smokey eye, ali pre i posle njega skoro da nije bilo nekog beauty trenda koji se ticao očiju, a da se zadržao malo duže od jedne sezone. 

Sav beauty svet bio je i kao i sada fokusiran na konturisanje lica, karmine i frizure. 

Ipak, tendecije koje od skora diktiraju slavne dame Holivuda i to posebno na crvenom tepihu, idu u drugom smeru. Primat je ovoga puta stavljen na senke jarkih boja koje maksimalno ističu oči. 

Crvenim, žutim i narandžastim pigmentima Emma Stone, Jennifer Connelly kao i Zendaya su ovu tehniku usavršile do maksimuma i svojim primerima pokazale kako da istaknemo oči za nadolazeće proleće. 

Zato, ako ste do sada izbegavale u svom svetu za senke jače boje, došlo je vreme za eksperiment i naša preporuka je da koristite neutralnije ruževe, kao i rumenila. 

U nastavku pogledajte kako senke jarkih boja nose holivudske dive. 

Jennifer Connelly

Zendaya 

Emily Ratajkowski


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/