1. Patric TA

Sa kim radi: Gigi Hadid, Bella Hadid, Chrissy Teigen, Shay Mitchell, Jessica Alba

# Olovka za usne u neutralnoj boji

"Svaka devojka treba da posduje olovku za usne. Ona zaista čini da se usne istaknu. Nijansa koja kobinuje roze i braon tonove je univerzalna. Na klijentima koji imaju svetlu put koristim ovu olovku i kada želim vizuelno da povećam izgled usana. Pronađite onu koju odgovara vašem tenu i boji usana, a ako je do sada nistekoristili vrlo brzo ćete shvatiti da ne možete svoju toaletnu torbicu zamisliti bez ovog make-up pomagla. "

2. Fiona Stiles

Sa kim radi: Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Elizabeth Banks, Jennifer Garner.

# Uvijač za trepavice

"Nisu svi isti i ne daju svi iste rezultate, zato istražite malo po internetu i beuty blogovima ne biste li kupili onaj koji zaista radi posao. Svakoj mojoj klijentkinji uvijam trepavice i ovaj proizvod smatram krucijalnim u svom radu."

3. Sabrina Bedrani

Sa kim radi: Julianne Moore, Sandra Bullock, Vanessa Paradis, Felicity Jones.

# Bela prajmer maskara za povećanje volumena

"Zaista mi je teško da zamislim kako bih radila bez ove maskare. Iako se dogodio bum pre par godina kada su se pojavile na tržištu, nisu se zadržale i sada ih ne možete naći u svakoj parfimeriji, ja vam savetujem da probate onda možda putem on-line prodaje. Moj lični favorit je ona Diorova pod nazivom Maximizer 3D. "

4. Naoko Scintu

Sa kim radi: Kate Mara, Mary Kate i Ashley Olsen, Eva Green.

# Gel ajlajner

"Sa ovim lajnerom koji se prodaje i proizvodi u kutijicama, a na oči se nanosi zasebnom četkicom, možete dobiti preciznost i otvorenost pogleda koja je  neizvodiva sa ajlajnerom u stiku ili olovkom za oči. Takođe, ovim proizvodom možete iscrtavati obrove i koristiti ti ga pri smokey eye tehnici. Vodootporan je i ima ga u svim bojama, pride je više nego pristupačan. Gel lajner je make-up proizvod koji ubedljivo naviše koristim"

5. Kira Nasrat

Sa kim radi: Margot Robbie, Frieda Pinto, Jaime King, Olivia Culpo

# Blazam za usne u vidu sjaja

"Možete ga naču u bolje snabdevenim parfimerijama, a moja omiljena stvar u vezi ovih sjajeva (koji se inače prodaju u stiku i izgledaju poput karmina) jeste taj što ih ima u nekoliko nijansi i sve su prirodnim tonovima boje usana. Neguje usne, štiti ih, izgledaju savršeno, a opet ne previše našminkano."

6. Kanako Takase

Sa kim radi: Mahom vodećim modelima, Anna Ewers, Binx Walton, Daria Werbowy, Tinashe.

# Toner

"Tonere lagano utrljavam u kožu lica mojih klijentkinja, sve dok pod prstima ne osetim da je koža postala mekša. Biram takođe one tonere koji sadrže i prirodne negujuće sastojke koji divno mirišu, zbog čega ih moje klijentkinje između ostalog obožavaju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/