Poznata manikirka Jin Soon Choi i vlasnica istoimenog laka za nokte predstavila je novi trend na Njujorškoj nedelji mode.   

"To sam često radila kad sam bila mlađa: nikada ne bih nanela lak po celom noktu kako bi izgledali što duži", izjavila je manikirka i otkrila jednostavan trik koji ste sigurno već isprobali.

Za razliku od konturisanja lica koje zahteva prilično vremena, veštine i znanja, konturisanje noktiju je mnogo jednostavnije i ništa komplikovanije od običnog lakiranja. Sve što morate uraditi je da najprije po celoj površini nokta nanesete bezbojan lak ili neki u svetloj nijansi, a nakon toga po sredini nokta nalakirate tamniju boju.

Time se postiže efekt konturisanja – baš kao što se nanosi highlighter iznad i ispod jagodica kako bi one bile istaknute.

Manikirka Jin Soon Choi je taj trik pokazala na modnoj reviji modne kuće Vera Wang u Njujorku. Na nokte je nanela bezbojan lak i preko njega, po sredini, nalakirala puderasto-beli ili tamnocrveni lak. Na kraju je koristila polumat završni premaz kako nokti ne bi bili previše mat i bez sjaja.

izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija