Toplo vreme, osim garderobe, uslovljava nas da obnovimo svoje kozmetičke proizvode i fokusiramo se na dugotrajniju šminku i laganije teksture koje neće zapušavati naše pore i razmazivati se.

(Spring party make-up: Najbolja šminka za letnje izlaske)

Pored posebno prilagođenih tekstura, važno je odabrati dobre palete boja koje će osvežiti naš look, i stopiti se sa tenom kože. Dakle, obratite pažnju na dobru hidrataciju, zaštitu od sunca, dugotrajnu strukturu šminke i naravno- boje!

Predstavljamo vam 4 must have proizvoda koja morate da posedujete ovog leta:

Karmin na bazi ulja

Kvalitetni ruževi koji se zasnivaju na uljanoj formuli nam ove sezone dolaze u svetlo roze i crvenim tonovima. Njihov poseban sastav neguje usne, i pruža im dovoljno hidratacije, ostavljajući nežnu boju na njima. Ovi ruževi svetlijih boja su pravi izbor za leto jer osvežavaju i naglašavaju usta, a pored toga se komplemetiraju sa ostalim delovima šminke. 

Kremaste senke za oči

Leto je pravo vreme da se zabavite make-up proizvodima, a najbolji način da to uradite je da dodate malo boje i svoje oči istaknete u prvi plan. Kremaste senke su jednostavne, izgledaju blistavo i bogato. Pored toga, obavezno investirajte u dobru vodootpornu maskaru. 

(Najbolji karmini za leto po preporuci svetskih lepotica!)

Zavodljivi manikir

Lakovi u koralnoj boji se savršeno uklapaju uz preplanuli ten. Dame koje imaju svetliju put trebalo bi da biraju narandžaste podtonove lakova, dok dame sa tamnijim tenom hrabro mogu poneti lakove koji u sebi sadrže roze pigmente. Ne volite koralnu boju? Isprobajte breskvasto-nude lak za nokte. 

Kompaktna krema u boji

Odaberite kremu za SPF zaštitnim faktorom koja hidrira kožu i vašem licu pruža bronzani sjaj,. Ona će savršeno prekriti vaše lice i sve sitne nedostatke, i što je najvažnije- zaštititi ga od UV zračenja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija