Svesni smo da su odricanja Vctoria's Secret anđela ogormna, naročito ako ste u ovim redovima proveli čitavih osam godina, ali mora da postoji recept koji je zaslužan za besprekornost i svežinu izgleda ove popularne manekenke.

Za lepotu se trpi to znamo i znatno je lakše trpiti ukoliko se od vas traži smo to, a za uzvrat dobijate milione.

Ipak, koliko je zaista teško i kakva sve odricanja i rutine podrazmuevaju da biste na prirodan način održali svoje telo u zavidnoj kondiciji, a svoju kožu blistavom i mladolikom čitav niz godina koje nemilosrdno prolaze?

Lepa Australijanka otkriva nam njenu kombinaciiju trikova koja nije za one slabog karaktera, ali je i te kako dostižna i izvodiva.

Sve je stvar uma i onoga na šta pristajete u dogovoru sa samim soboom, a taj dogovor u ovakvim slučajevima podrazumeva samo ove dve važne stavke, a to su: doslednost i istrajnost.

1. Njene jutarnje vežbe podrazumevaju one koje balerine koriste za zagrevanje i zatezanje.

2. Tri do četiri puta nedeljno vežba po planu intenzivnog programa u trajanju od sat vremena

3. Hladno ceđeni sokovi deo su njene svakodnevne ishrane, poput onog zelenog. Obožava vodu sa kokosom, dok je kokosovo mleko obavezan sastojak njenog jutarnjen smutija.

4. Zbog gustog rasporeda i čestih putovanja ne može redovno da odlazi u teretanu ili na pilates, ali koristi svaku priliku za fizičku aktivnost. Kao što je na primer jahanje konja.

5. Omiljene vežbe su joj spoj pilatesa i baleta, takozvani pilates bare, koji je odgovaran za jaku muskulturu i izvajane, ali ženstvene mišiće.

6. Jedno od jela koje se obavezno nalazi na njenom meniju jeste zelena čorbica, tačnije cold press green soup.

7. Priznaje da je i njoj teško da ostane motivisana, ali zato je kupila ponešto od opreme za vežbe koje najviše voli, te nema izgovara kada je kod kuće. To su pilates lopte, tegovi i hula-hop obruč.

8. Njen najveći gastro greh je pica, koju ume i da pripremi i razvije testo, ali zato obožava svo povrće i ribu i voli da kuva, te često sebi priprema ukusna jela u homamede varijanti. Kao što je na primer grilovana riba sa spanaćem, maslinama, šargarepom, brokolijem, prazilukom i feta sirom.

9. Jednom ili dva puta nedeljno trći tri do pet kilometara.

10. Miranda je ponosna vlasnica diplome dobijene u školi integrisane ishrane, gde polaznici uče o vrednosti, kombinovanju i pripremi namirnica. Ovo svoje znanje vešto koristi u pripremi zdravih, niskokaloričnih, ali ukusnih obroka koje sebi priprema.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/