Sigurni smo da znate da je klasičan program vežbanja najbolji izbor za zategnuto telo, a posebno predeo zadnjice i zadnje lože nogu.

(Stručnjaci: 3 najefektnije nove metode koje se uspešno bore protiv celulita)

Ipak moderna medicina nam je otkrila i alternativne načine koji će učiniti čudo za naš izgled. I to samo u 4 jednostavna koraka.

U nastavku vam predstavljamo o kojim metodama je reč, kako one funkcionišu i koliko brzo daju rezultate...

# Upotreba filera

Doktorka Annie Chiu, prisustvovala je dermatolozima u Cedars Sinai medicinskom centru, kada je rekla da mnoge žene se raspituju o popularnoj brazilskoj metodi butt lift. Reč je o korišćenju filera pod nazivom Sculptra, koje je odobrila FDA (Američka agencija za hranu i lekove), a koji se najčešće koristi za popunjavanje bora na licu. 

Ovo je postao odličan način da oblikujete deo koji inače sa starenjem gubi formu. Sve je moguće bez skalpela. Annie napominje da posebnu pažnju treba da obratite na materije, te da izbegavate one jeftine kao što su mineralno ulje, silikon, parafin wax koje se često koriste, čineći da vaša pozadina izgleda jako loše. 

# Uređaj Cellfina

Smatra se da 90 odsto žena ima celulit, uprkos redovnom vežbanju. Celulit je vidljiv zbog tankog tkiva kože, koje je manje porozno, pa su masne naslage (džepovi) izraženiji. Zahvaljujući Cellfina, jedinom uređaju koje je FDA odobrio, koji zapravo može uspešno da sredi problem, i to na duže staze. Uređaj je mali, veličine standardnog pametnog telefona, a rezultati su ogromni. Cellfina je dizajnirana da smanji celulit, odlobodi masti, čineći kožu glatkom. Jedan tretman traje manje od sat vremena, a rezzltati su vidljivi za nedelju dana.

# CoolSculot metoda

Zamznite masnoću! Sa CoolSculot, vodećom svetskom metodom za smanjenje masnoće, upravo to se dešava u procesu pod nazivom cryolypolysis. Oni delovi koji se teško odstranjuju vežbanjem i ishranom, mogu biti odstranjeni poput vakuma. Proces je sasvim jednostavan: dok sedite u stolici, najviše dva sata, hladne ploče su podešene da vrše kristalizaciju masnih ćelija. Ova metoda je posebno dobra za eliminisanje celulita na zadnjem delu butina, odmah ispod zadnjice, Sa jednim ili dva tretmana očekujete vidne rezultate. 

# Elektroterapija 

Uz elektroterapiju takođe možete odstraniti ukorenjen celulit. Neinvezivna metoda Resculpting Body Treatment sa pulsnom strujom na određenoj frekvenciji, fokusira se na stimulisanje kolagena, ubrzava cirkulaciju limfe, krvi i toksina, a ujedno se toniziraju mišići. Imajte u vidu da godine i izlaganje suncu usporavaju prirodan protok tkiva i cirkulacije. Ovi mali uređaji su odličan način da je podstaknete!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/