Ako ste se pitali šta je sa Isabeli Fontanom, pogotovo nakon udaje i glamuroznog venčanja, otkrićemo vam da je ona i dalje aktivna u svetu modelinga.

Brazilska lepotica trenutno boravi u Milanu, gde je angažovana na aktuelnoj Milanskoj nedelji mode, i to za predstavljanje kolekcije Alberte Ferretti za sezonu proleće / leto 2017.

Njeno uzbuđenje povodom povratka na scenu je veliko, ali s obzirom da ova dama stalno putuje po celom svetu njen gust raspored je dalje čeka, te se ovde njeno putovanje ne završava.

Iako je stalno u pokretu, između Njujorka, Sao Paola i mnogih drugih svetskih destinacija, ova dama uvek izgleda sveže, a kako kaže za njen dobar izgled je odgovorna savršena kombinacija vitamina, minerala i suplemenata, koji predstavljaju važan deo njene ishrane.

"S obzirom da dosta putujem po celom svetu, trudim se da svakodnevno unosim sve vitamine koji jačaju moj imuni sistem", otkrila je ona i dodala: "Osnovni su vitamin C i tabelete magnezijuma". 

I to nije sve. Lepa manekenka je u svoju ishranu uvela i suplemente koji pozitivno utiču na njene um, ali i svežinu.

"Pored pomenutog vitamina i minerala, obožavam da konzumiram ginko biloba kapsule koje deluju na um, probiotik ali i vodu, koju čuvam u metalnoj Klean Kanteen bočici, koja održava idealnu temperaturu.

"Ako uzimate prave vitamine i dovoljno vode, vaše telo će izbaciti sve nepotrebne, toksične sastojke, ali i vaš ten činiti svežim", zaključila je Isabeli.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija