U filmu “Suicide Squad”, Margot Robbie igra Harley Quinn, antiheroja provodeći najveći deo filma u kratkom šortsu. Tu je i scena u kojoj Harley menja svoju majicu, ostajući praktično gola na ekranu.

Posebno, u dve nedelje pre snimanja ove scene, Robbie je vežbala dva do tri sata dnevno, kako kaže njen lični trener Andie Hecker.

Ali umesto intervala treninga visokog intenziteta (zlatni standard za brzu transformaciju) ona praktikuje rutinu zasnovanu na pilatesu, uključujući više ponavljanja i širi opseg pokreta nego što je tipično, kaže Hecker.

Kako glumica ima iskustvo u baletu (trenirala u svojim tinejdžerskim danima), Hecker je uspostavio režim koji je uključivao baletske skokove, preskakanje konopaca, i jedan skakač (mini trampolinu dizajniranu za fitnes).

Foto: Instagram / margotrobbie

"Bilo je veoma važno za mene da njen režim bude dobro zaokružen kako bi radila na celom telo i da ne radi previše na jednoj grupi mišića", rekao je za američki Cosmopolitan njen trener Hecker, koji takođe opisuje Margotin fitnes plan kao "hardcore".

Dok vežbe navedene gore zvuče iscrpljujuće same po sebi, Robbie je na to dodala i plivanje.

Prema Heckeru, glumica nije ograničavala svoje kalorije dok je trenirala, što je dobra stvar, jer joj je bila potrebna snaga u svakom delu treninga, kao i to da zadržati krivine koje su učinile da izgleda kao "sexy badass", kao što je neophodno.

Svi se možemo složiti da je misija supervilliana u potpunosti uspela.

Priredila: Nikolina Janković

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija