Blogerka Kelsey Wells na svom Instagram profilu je objavila svoje tri fotografije sa tri različite težine: 65 kilograma, 55 kilograma i 63 kilograma.

Kako su primetili njeni obožavatelji, blogerka najbolje izgleda na poslednjoj na kojoj ima čak osam kilograma više od svoje željene težine.

Kelsey je rešila da se obrati ženama širom sveta te je napisala njeno iskustvo u borbi sa kilograma, i napravila kolaž sa fotografijama na kojima se vidi razlika između tri različite težine....

"Zaboravite na vagu! Shvatila sam da je vreme za prijateljski, ali snažan podsetnik. Žene, prestanite da budete opsednute brojem na glupoj vagi. Prestanite razmišljati da vaša težina odražava vaš razvoj, i molim vas neka vaša težina ne utiče na vaš nivo samopouzdanja, kao što sam ja nekad mislila."

Blogerka Kelsey je onda otkrila sve detalje...

"Za sve one koji misle onako kako sam ja mislila, molim vas saslušajte me. Visoka sam 170 centimetara i imam 63 kilograma. Kada sam počela da vežbam 8 nedelja nakon porođaja imala sam 65 kilograma, pre trudnoće oko 58, i odjednom sam zbog svoje iskrivljene percepcije odlučila da će moja idealna težina biti 55 kilograma kako bi stala u svoje najuže farmerice.

Nakon nekoliko meseci dojenja i vežbanja, uspela sam u svom cilju. Pogodite šta se onda desilo?

Nakon toga sam se ugojila 8 kilograma. Prema mojem pređašnjem mišljenju i standardima, mislili biste da se osećam loše zbog toga. Hvala Bogu da sam napokon naučila da merim svoj uspeh kroz stvari koje su zaista važne: snaga, veština, izdržljivost, zdravlje i sreća...

Imam samo dva kilograma manje nego nakon porođaja, ali moje telo se potpuno promenilo. Nikad nisam imala više mišića i manje masnoće. Nikad nisam bila zdravija nego što sam sada. Nikad se nisam osećala prijatnije u svojoj koži nego sada."

Izvor: zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija