Za super telo latino dive, zaslužan je plan zdrave ishrane.

Jennifer počinje dan s čokoladnim šejkom koji priprema s vodom ili mlekom od kvinoje. Osim šejka, ujutro pije kafu bez kofeina. Za ručak Lopez voli da jede namirnice poput lososa, svežeg povrća i salate. Najdraži ručak joj je salata od tikvica, paprike i brokolija začinjena sirećetom.

Večera je rezervisana za pola 7 kada jede proteine s kvinojom. Inače, praktikuje da stalno večera raznoliku hranu pa tako jedan dan jede rižu i pasulj, a drugi dan svinjetinu i piletinu. Sve što konzumira je organsko i sveže. 

Latino diva smatra kako je najveća tajna njene vitkosti u porcijama koje su male, ali dovoljne za sve njene potrebe. Rekla je kako se ne izgladnjuje te si ponekad priušti neku poslasticu, ali najčešće uz sebe ima zdrave grickalice, poput suvog voća ili povrća koje joj suzbiju želju za nezdravim slatkišima između obroka.

Kad god ima zakazane nastupe, J.Lo pokušava da jede visokoproteinsku hranu koja je bogata različitim nutrijentima kako bi imala snage za sve obaveze i nastupe koje ima. Iako je priznala da obožava da jede pizzu, J.Lo priušti tek jednom mesečno da je jede.

Pre važnih događaja, Jennifer je otkrila kako je na režimu ishrane bez šećere i soli te izbegava cigarete i alkohol te pije dosta vode.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija