Prelepa i uspešna Bella Hadid suvereno osvaja modne piste i kampanje širom sveta, kao jedna od najuticajnijih ličnosti iz sveta mode, a noviteti koje lansira postaju instant hit. Ukratko: ona je pravi primer modela koji je ujedno i influenser. 

Kako duže vreme pratimo njenu karijeru i angažovanost na socijalnim mrežama, primetili smo da Hadid pored šetanja raznoraznih detalja, obožava i da menja frizure te je u tom segmentu i te kako prava inspiracija! 

Njeni eksperimenti u domenu kose su veoma česti - sve nas je iznenadila kada je pre godinu dana drastično je skratila kosu, među prvima je ponela bob, a skoro je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u joie de vivre stavu, u zanimljivim, šarenim pantalonama, ali i novim šiškama koje su nas podsetile na francuski beauty šik i nonšalanciju. 

Za trenutak Bella nas je svojim stajlingom i fruzurom podsetila na upečatljivu i maestralnu Carla Bruni-Sarkozy, te verujemo da je delom i ova diva modelinga inspirisala samu Hadid koja je kosu znatno potamenela, dok je šiške u stilu Parižanki neravnomerno odsekla postignuvši istovremeno i messy i silk look.  

Ovakva frizerska tehnika idealna je za dame koje imaju šiške preko obrva, jer će im oči, baš kao kod Belle, istaći u prvi plan.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/