Poznata je po frizuri koja se u krugovima kreativaca naziva fashion. To znači nestandardno, inovativno, drugačije. Do sada je imala svojih pet samostalnih revija. Odomaćila se u backstageu milanske Nedelje mode gde radi sa brojnim poznatim ličnostima. Dve revije koje zauzimaju posebno mesto u njenom potfoliju su Dolce & Gabbana i Gucci.

1. Čista i negovana kosa preduslov je za dobar izgled. Zvuči kao kliše, ali isto važi i za malu crnu haljinu, pa je svi imamo u ormanu, zar ne?

2. Kvalitetno šišanje je najbolja investicija. Kada je kosa dobro ošišana, minimalno stilizovanje jeste sav trud potreban da dobro izgledate.

3. Zaljubljena sam u Super Star. To je moje najveće otkriće i prava zvezda kada je reč o volumenu kose. Bez njega ne dolazim na snimanje. 

4. Šiške su mala, ali značajna promena za frizuru. Usudite se, isplatiće vam se!

5. Svaka žena treba da ima šampon za suvo pranje kose. Osim što produžava period od pranja do pranja, on olakšava i stilizovanje kose. Kosa ne klizi i svi dodaci se bolje zadržavaju. 

6. Marama je spas! Kada imate bad hair day, ona je džoker. Može da glumi gumicu za kosu, dobar rajf, a možete i celu kosu pokriti maramom koju ćete vezati na temenu. 

7. Color spray za sede. Za one koji se stalno farbaju, izrastak je noćna mora, ali ne mora da bude od kako su se na tržištu pojavili sjajni sprejevi koji za minut mogu da reše taj problem. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/