Poslednji niz godina to se mahom odnosi na različite tehnike prosvetljenja kose: ombre, balajaž, sombre, flambojaž, dok u domenu dužine već neko vreme vlada suvereno bob. Pored boje i dužine, žene sve više traže da im kosa izgleda bujno i prepuna teksture. To je doprinelo da razbarušen look bude prioritet u feniranju i finalnom stilizovanju kose.

Jedan od magova kose koji je uspeo da postane neverovatno popularan zahvaljujući društvenoj mreži Instagram ali i jakoj klijenteli, jeste losanđeleski frizer Anh Co Tran.

Ovaj simpatičan frizer upravo je specijalista za prelomljen talasast bob s ombre pramenovima. Od kada ga pratimo, imamo neizdrž da uplatimo put u Los Anđeles i bukiramo kod njega jedno šišanje i feniranje! Pa koliko da košta, neka košta!

Ali... za sada, možemo samo da maštamo! I pokupimo ideje i cake kod njega na profilu, a onda pravo kod naših frizera pa šta bude, bude!

U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za novu boju u 2018, a na kraju vas čeka i video tutorial koji vas podučava kako da prelomite kosu sa presom praveći prirodne talase u kosi. 

Predlozi za pramenove i senčenje kose

HOW TO /new wave - talasi u kosi 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/