1. Opušteno

Za ovu je frizuru važan jedan preduslov: da je kosa savršeno čista, u čemu će najviše pomoći dobar šampon.

Iako je caka u tome da frizure zapravo uopšte i nema, sušenje kose, poneki dodir četkom i uredan razdeljak neće biti naodmet.

Inspiraciju možete da potražite u liku Alexe Chung koja je magistrirala messy look. 

3. Zalizano

Kosa "voli" priče s gelom i prstima - koji se kreću prema nazad i prolaze celom njenom dužinom. Izaberite proizvode s mokrim efektom jer će krajnji utisak biti vrlo seksi.

3. Čvrsta punđa

Kako je konjski rep posao opušten, tako je punđa - skupljena nisko na temenu ili visoko na glavi, postala vrlo čvrsta. Bez laka i gela ovo bi bila nemoguća misija. Ne zaboravite na minđuše: ključni detalj uz ovako začešljanu kosu.

4. Visoki rep

Jedna od najpraktičnijih frizura, koju apsolutno svaka žena zna sama da napravi, osvojila je i svečane događaje. Prema novim pravilima, konjski rep više nije strog kao nekada. Poželjno je, naime, kosu skupiti prstima, a ne začešljati. Dok su pramenovi u popularnom messy stilu. Osim jednostavnosti, još jedan razlog zašto je visoki rep postao popularan jeste jer izdužuje lice, pa i čitavu figuru.



Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/