Trendseterke su već tokom leta eksperimentisale sa bojama za kosu i tako nagovestile nove HITOVE jeseni. Pramenovi ili drastična promena boje - izgleda da najviše dolazi u obzir. Zato, ako nameravate da osvežite svoj beauty look, predložićemo vam šta da uradite sa kosom, tj. koju boju da izabrete.  

I jeseni dodajte leta, dodajte po koji plavi pramen. 

Gigi Hadid

Jedna od najpoznatijih modela današnjice tokom najtoplijeg godišnjeg doba uvela je izmene tako što je "osvežila" svoju plavu kosu pramenovima, takođe u nijansama plave. Ovakav oblik farbanja je idealan ako ne želite da uvedete drastičnu promenu boje i odlično pristaje osobama koje imaju svetliju kožu. Jesen kao da je stvorene da uvedete ovu izmenu.  

Jennifer Lopez

Na dugu kestenjastu kosu, latino diva je uvela plave pramenove. Tako je "uokvirila" lice i napravila za razliku od Gigi jači kontrast.  Tretiranje je idealno ako već imate braon podlogu. 

Sarah Jessica Parker

Sarah koja je tumačila naš omiljeniji TV lik Carrie Bradshaw i nije nas samo naučila lekcije o cipelama, već i kako da tretiramo kosu na pravi način. Na njenom primeru možemo da vidimo brondie look koji podrazumeva kombinaciju plave i braon boje i stvara efekat suncem posvetljene kose dodavanjem svetlih pramenova tradicionalnoj kestenjastoj boji kose. 

Jessica Chastain

Crvena boja kose kao da je sinonim za jesen! Odlično se slaže uz zelene ili plave oči, kao i bled ten. Ukoliko hoćete da pojačate beauty magiju, stavite crveni karmin, kao što je to uradila lepa Jessica.

Kendall Jenner

Mat, crna kosa sa blagim tamnobraon sjajem pristaje tamnijem tenu, to se na primeru mlađane Kendall jasno vidi. Blago talasasta bob frizura će odlično "leći" ovoj nijansi kose.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/