Naslovna | Lepota | Kosa | Super trik kako da odmrsite kosu bez čupanja!

Super trik kako da odmrsite kosu bez čupanja!

foto: Profimedia

Mislili ste da ćete zbog svoje kose koja je sklona mršenju večno morati da trpite bol prilikom češljanja, čupate je i gledate kako zbog toga ne prestaje da opada?

Konačno se pojavilo nešto što efikasno rešava ovaj problem – Detangler četka!

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose! Njom su oduševljene žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja.

Potpuno su ostale bez teksta su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnji POPUST i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Budite uvek lepe, negovane, jer za ovaj tretman je potrebno zaista minimalno truda. I iskoristite današnji POPUST i kupite Detangler četku po skoro duplo SNIŽENOJ ceni od samo 650 rsd! Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE