Iako vam se možda čini da ste isprobali sve kako bi vaša kosa bila gušća ,sjajna i lepršava, ne odustajte još od borbe - imamo za vas priču koja će vas sigurno oboriti s nogu.

Ovo je iskustvo naše čitateljke koja je uspela da se reši retke i masne kose koja prekomerno opada. Obratite pažnju na njene savete. Biće vam od koristi.

"Moja kosa je oduvek bila retka, ali posebno se istanjila u pubertetu. Tada je počeo moj problem sa kojim do nedavno nisam mogla da izađem na kraj - kosa mi se mastila isti dan kada bih je oprala. 

Da sve to bude još strašnije, postajala je sve ređa i ređa.Opadala je mnogo i ja sam mislila da je to normalno, sve dok jednog dana nisam poželela da skratim šiške i promenim malo svoj imidž. Tada sam shvatila da se moja kosa napred proredila previše, a moje šiške jedva da imaju nekoliko pramenova. Tu su stvari za mene postale teške i nepodnošljive i rešila sam da se ozbiljno pozabavim sa svojim problemom.

Probala sam razne prirodne metode! Čula sam i da treba da redovno menjam šampone, jer ih se kosa zasiti pa zbog toga više opada.  I to sam radila. Čitala sam etikete  i kupovala samo ako piše da je šampon za masnu kosu. Tek sam nedavno otkrila pravu stvar na internetu.

Razočarana svim metodama koje sam probala, tražila sam način koji bi pomogao da moja kosa počne ponovo da raste. Tako naišla na sajt na kojem sam naručila šampon Vlasilan koji rešio sve moje probleme sa kosom http://www.ovotaris.com/vlasilan.html.

Nakon mesec dana korišćenja Vlasilan šampona, moja kosa postala je uočljivo drugačija i zdravija. Jedna prijateljica, sa kojom se nisam videla 3 meseca, nije mogla da veruje šta se desilo sa mojom kosom. Čudila se kako je odjednom postala tako lepršava, svilenkasta i lagana. I jeste. Lakše sam je češljala i dobila je neki zdrav sjaj koji nisam videla na njoj godinama. Prestala je da se masti za jedan, a sva srećna pokazala sam joj i kako je kosa počela brzo da mi raste. Ne samo da je porasla u dužinu, nego je počela da raste nova kosa na mestima gde je bila proređena.



Malo je reći da sam bila presrećna.  Sve one muke kako da namestim šiške i kosu da se ne vidi da je retka, danas su moja prošlost!

Ukoliko ste od onih koji veruju u moći prirode i mislite da šamponi nisu rešenje, moram da vam kažem da je Vlasilan 100% prirodan šampon. Poseban je jer  sadrži veliku količinu aktivnih sastojka iz biljaka koje pomažu u regeneraciji kose, pa ga to čini efikasnijim od samih biljnih preparata u kojima je koncentracija ovih sastojaka manja.

Zapravo, ovo je komplet tretman koji se sastoji od dva šampona. Jedan je za dubinsko čišćenje i protiv peruti koji uklanja uzroke opadanja i preteranog mašćenja kose. Drugi je ovaj koji ja najviše koristim, a taj je protiv opadanja, za regeneraciju i rast kose.

Svi koji me poznaju, vide promenu i pitaju kako mi je pošlo za rukom da oporavim kosu i rešim se njenog stalnog mašćenja i opadanja.  Srećna sam što je tako i što sam uspela, ali isto tako vidim i koliki je to zabrinjavajući problem bio i koliko su ljudi primećivali da mi je kosa stalno masna i retka.

Naravno, ja ne krijem  tajnu svog uspeha  i ne čuvam je samo za sebe. Svima preporučim da naruče,kao i ja ,šampon Vlasilan na sajtu: http://www.ovotaris.com/vlasilan.html

Da li i vi imate sličan problem?

Bez obzira na to kakav je vaš odgovor na ovo pitanje, verujte mi - prirodni šampon Vlasilan je prava nega koja treba svakoj kosi, bez obzira da li imate problem ili ne.

Ja sam se u to uverila!

Moja kosa je sada savršena - gusta, jaka, sjajna i lepršava. A i vaša vrlo lako može biti takva, ako odmah naručite Vlasilan!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/