Aki uredno pratite trenutnu Nedelju mode u Milanu, ili još bolje- najbolja street style izdanja koja su unapred pripremile poznate trendseterke, sigurni smo da ste, pored novih trendova, primetili i onaj koji se odnosi na kosu!

Naime, najstilizovanije Italijanke su se totalno zaljubile u jedan način stilizovanja kose, koji je veoma jednostavan, a toliko efektan. 

Ove sezone, ove dame kao da su se dogovorile da svoju kosu podele razdeljkom na sredini, zaglade, bilo u puštenom obliku ili u vidu niskog repa.

Naime, ovaj hairstyle trik je prvo viđen na reviji modne kuće Versace, da bi ga veoma brzo prihvatile neke od najbolje stilizovanih Italijanki, kao što su Diletta Bonaiuti, Gilda Ambrosio, i Calotta Oddi. 

Sjajna, blago zalizana kosa sa razdeljkom koji deli kosu na dva dela, ne zahteva nikakvu posebnu veštinu stilizovanja. Osnova je svakako sjajna i zdrava kosa, koja može biti isfenirana na ravno, ili osvežena blagim talasima.

Kako izgleda ovaj hairstyle trik možete pogledati u nastavku...

Gilda Ambrosio

Foto: Instagram /surenoworries

Anne V, Stella Maxwell i Irina Shayk

Foto: Instagram / piermodelsjam

Carlotta Oddi

Foto: Instagram / caroladearmas

Diletta Bonaiuti

Foto: Instagram / 5fsphoto

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/