Sa novom godinom dolazi nam veliki broj hairstyle trendova koji će, baš kao i proteklih sezona, biti inspirisani prirodnim izgledom. Dakle, volumenizovana, što razbarušenija i blago izlomljena kosa je imperativ, što će obradovati mnoge dame koje su u potrazi za jednostavnim načinom osvežavanja svog looka

Naravno, imajte u vidu da je zdrava i sjajna kosa preduslov, te se pobirnite za negovanost, kako bi ove frizure izgledale tip top na vama.

U nastavku pogledajte koje 3 frizure ćemo nositi u 2017. godini: 

Izrastao, messy lob

Sigurni smo da znate šta je lob, s obzirom da je bio jedan od najvećih trendova u proteklih nekoliko godina. Sada nam stiže u potpuno drugačijem obliku, koji se odnosi na samu teksturu kosu, kao i njenu dužinu, te frizura izgleda kao da je izrasla, odnosno da niste otišli na zakazano šišanje.  

Sa kosom koja seže do ramena, i šiškama koje su toliko duge da mogu da se podele na sredini čela, ovaj neobičan lob izgleda pomalo neuredno, divlje i smelo, a već su ga prihvatile mnoge poznate dame. 

Foto: Profimedia

Veoma dugačka kosa

Konačno lepa vest za ljubiteljke duge kose, koja izgleda prirodno kao da je proizašla iz hipi ere. I dok nismo zagovornici ekstenzija, mnoge poznate dame poput Rihanne i Jourdan Dunn su pokušale da isprate ovaj trend koji je Cher nosila sedamdesetih.

Iako je negovanost veoma bitan faktor za gotovo sve firzure, budite uvereni da će se kod veoma dugačke kose najviše videti.

Foto: Profimedia

Suptilno izlomljeni talasi

Kao što smo već napomenuli, prirodne frizure bez suvišnog glama ostavljamo iza sebe. Tako nekadašnje talasa sa plaže, smeniće suptilno izlomljeni talasi koji se prave uz pomoć prese za kosu. Izdvojite pramen, blago ga uvijte rukom i podignite ga u visinu. Zatim uzmite presu i stegnite uvojak.

Naš savet je da same krajeve ne uvijate, kako bi talasi izgledali što suptilnije. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/