Klasične zimske boje za kosu su često hladne i dosadne, zbog čega smo uvek u potrazi za novim nijansama i tonovima koji bi mogli da osveže naš izgled. 

Tako smo ove sezone uočili neobičnu blorange boju koju je proslavila trendseterka Georgie May Jegger, da bi veoma brzo postala trend- te zaživela na popularnoj društvenoj mreži Instagram...

Šta je blorange? 

Naziv potiče od kombinacije dve reči, blonde i orange. Kao što i samo ime kaže, ova nijansa se sastoji od plave sa narandžastim i svetlo crvenim pramenovima. Naravno, ove dve boje se tako dobro stapaju, tako da se prelazi ne primećuju.  

Krajnji efekat je fenomenalan, a kosa izgleda kao da je prethodno bila jarko narandžasta, a zatim se postepeni isprala- u pozitivnom smislu. 

Ova topla boja je savršena za zimu jer će osvežiti vaš ten i celokupan izgled. Ipak savetujemo da dobro razmislite o njoj, i imate u vidu da se narandžasti pigment teško ispira sa kose. 

Foto: Instagram / georgiamayjagger

Foto: Instagram / helenmagyar

Foto: Instagram / georgiamayjagger

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/