Na kraju godine, ali i na početku sumiraju se utisci sa prethodnih revija prepričavaju najveća modna iznenađenja, biraju najlepše haljine sa crvenog tepiha kao i beauty lookovi.

A prvo što sigurno primetimo jesu promene na kosi. Iako smo navikli na česte promene imidža poznatih dama ove zvezde ostaće upamćene u 2016. godini upravo po tome.

1. Rihanna

Da li se neko seća koja je prirodna boja kose drage nam Riri – crvena, braon, plava ili…? Pevačica koja je poznata po čestim promenama frizure i boje kose ove godine je nadmašila samu sebe – od duge kestenjaste, preko ombre, pa do kratke kovrdžave. A u oktobru mesecu iznenedila je sve postavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj su u prvi plan veoma dugi dreadovi. I dok se pitamo šta će sledeće pripremiti moramo priznati – ona hrabro diktira trendove!

foto: Instagram/robyn_navy2016

A u oktobru mesecu iznenedila je sve postavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj su u prvi plan veoma dugi dreadovi. I dok se pitamo šta će sledeće pripremiti moramo priznati – ona hrabro diktira trendove!

foto: Instagram/badgalriri

Na sledećoj strani pogledajte drastičnu promenu Kloe Kardashian: 

PageBreak

2. Kloe Kardashian

Dve velike promene desile su se ove godine jednoj od sestara Kardashian klana. Rijaliti zvezda pohvalila se novom figurom otkrivši za jedan magazin da je zahvaljujući svakodnevnom vežbanju izgubila čak 15 kilograma.

foto: Instagram/khloekardashian

Sa novim telom juna meseca stigla je i nova fizura. Svoju dugu plavu kosu kojoj je bila verna Kloe je skratila u ležerni bob. Moramo priznati da joj celokupna promena savršeno stoji.

foto: Instagram/khloekardashian

Na narednoj strani kako je glumica Emma Stoun osvežila svoj izgled:

PageBreak

3. Emma Stoun

Nežnog tena i lepe negovane kose mlada glumica uvek sa sobom nosi sa dozu sofisticiranosti. Navikli smo da je viđamo sa kosom u plavoj ili bakaroj boji koje odgovaraju njenoj krhkoj građi.

foto: Profimedia

Međutim, mlada glumica se u maju na Met balu pojavila sa toplom braon nijansom te se o njenoj frizuru više pisalo nego o prelepoj Prada haljini u rimskom stilu. Tri nedelje kasnije Ema se oprostila od izleta u brinete i zasjila u boji koja je ipak najviše ona i to u glam stilu.

foto: Profimedia

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/