Dakle, zaboravite na klasičan oblik i formu boba, i probajte da ispratite nove trendove koji nalažu da kosu sušimo i oblikujemo na prirodan način, kako bi on delovao nežnije, kao i da pramenove usmerimo ka licu, tako da oni deluju pomalo neuredno. Ne plašite se, jer su rezultati više nego fantastični.

(Stilizujte bob frizuru: DIY pletenica)

Ako ste ljubitelj blage asimetrije, ili ravnih šiški, sigurni smo da ćete u nastavku pronaći inspiraciju i odvažiti se na novu promenu frizure.

Dakle, predstavljamo vam 6 novih načina da nosite bob: 

# Messy bob

Ravna, zaglađena kosa često može biti dosadna, pa čak i kada je reč o bob frizuri. Zato je naš predlog da kosu sušite na prirodan način, tako da izgleda kao da ste prespavali sa mokrom kosom. Kao rezultat dobićete messy bob.

Foto: Instagram / heather_kemesky

#  Bob sa ravnim i kratkim šiškama

Kraća varijanta boba sa ravnim i kratim šiškama je večita klasika koja izgleda sjajno na nešto tanjoj i ređoj kosi, jer upravo ona dodaje volumen i gustinu. 

Foto: Instagram / guidopalau

# Duži bob

Nasuprot prethodnoj frizuri, ovo je duža varijanta boba koju mnogi nazivaju lob frizurom. Samim tim, šiške su duboke i duže, kao i ostatak kose. Frizeri savetuju da duži lob sušimo na prirodan način, kako bi on dobio razbarušen oblik.

Foto: Instagram / marjanjonkman

# Kovrdžavi bob

Ako posedujete kovrdžavu kosu, verovatno mislite da vam nikako ne bi pristajala bob frizura? Varate se, jer ona može izgledati sjajno i na kovrdžava, ali to zavisi od načina nege i stilizacije. Ključno je da koristite penu, kako bi vaše lokne dobile uglađen i sjajan izgled. 

Foto: Instagram / reikoomae

# Uglađen bob sa šiškama na stranu

Osim messy oblika, koji je zaista hit u svetu hairstylea, ove sezone će biti veoma trendi uglađen i elegantan bob, nalik onom koji se nosio pedesetih i šezdesetih godina 20. veka.  Kod ove frizure, posebno su interesantne šiške koje su tačno podeljene na polovini razdeljka, te deluju tako avangardno.

Foto: Instagram / artpartner

# Veoma kratki bob

Slično kao kod ravnog boba sa kratkim šiškama, i ova frizura je idealna za dame sa tankom kosom. Pored toga ona "otvara" lice, i ističe njegove karakteristike. 

Foto: Instagram / drlisaairan

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija