Kada Anh Co Tran govori, mi slušamo. A kada demonstrira kako se pravi frizura, ne trepćemo!

Ramirez Tran ili Anh Co Tran, jedan je od najtraženiih stilista za oblikovanje kose u Americi, stacioniran u Los Anđelesu. 

Tokom prošle godine patentirao je ovu sjajnu praktičnu frizuru. Naime, lob se uglavnom nosio sa razbarušenim ili blago uvijenim, pa opet razbarušenim središnjim delom kose. Kakav se najčešće primenjuje čuvenoj francuskoj u tehnici, koja podrazumeva isključivo razbarušene talase u kosi.

Iako ova frizura poseduje prirodni volumen i dozu eklektičnosti, zbog koje ju devojke koje nose bob ili lob, obožavaju. Problem je ta što nije postojana.

Ovde na scenu nastapa Anh Co Tran donoseći nam ovu efektnu i praktičnu tehniku blago uvijene kose, koju možete transformisati u svakom momentu.

Potrebna vam je pegla za kosu kojoj presa nije deblja od 3,5 cm, četka za uvijanje i pena za kosu.

"Ono što je najbolje kod ove frizure to je moć transfomacije koju poseduje, ukoliko želite izgled koji je malo dramatičniji, u rok fazonu recimo, potrebno je samo da kosu nakon uvijanja nešto grublje rastresete prstima na kojima se nalazi pena. Dok samo uvijanje kose ipak prepustite stučnjaku " , kaže Anh Co Tran.

Evo kako to rade u čuvenom Los Anđeleskom salonu, poznatog frizera:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija