Prateći trendove koji su u poslednje vreme zaposeli društvene mreže i internet platforme, primetili smo da su pletenice ove sezone u fokusu, a to su nam dokazale i brojne poznate ličnosti koji su za najveće evente birali upravo tu frizuru.

Bilo da je reč o dve pletenice koje padaju na ramena i uokviruju lice, ili jednoj koja je nežno upletena na potiljku glave, kike i riblje kosti u raznim oblicima dominiraju svetom hairstylea.

Zato smo rešili da vam predstavimo najlepše pletenice, zajedno sa instrukcijama koje će vam pomoći da kopirate look!

Duple boho pletenice

Prvo smo je primetili na Kylie Jenner, a zatim i na mnogim drugim IT damama... Duple boho pletenice odlično izgledaju na kosi svih dužina, tako da vas savetujemo da bez razmišljanja ponesete ovu frizuru koja deluje veoma chic i romantično.

Riblja kost

Ovo je drugačija verzija klasičnih ribljih kosti, jer masivna kika počinje da se plete od sredine čela, a zatim uokviruje lice i završava se na drugoj strani. Svakako, u ovoj verziji nam se mnogo više i sviđa.

Afričke pletenice

Blogerka Forever Cryssy na jednostavan način pokazuje kako da napravite uvek atraktivne afričke pletenice. Oduševićete se krajnjim rezultatima.

Pletenice oko glave

Divna frizura koja podseća na venac oko glave savršena je za dame sa dugom kosom. Ona je veoma romantična i elegantna, te je možete odabrati za gotovo sve događaje.

Slojevita pletenica

Pletenice koje se međusobno prepliću i ukrštaju iziskuju nešto više truda, ali za uzvrat dobijate fantastičnu frizuru sa kojom ćete biti veoma zapažene.

Pletenica "mlekarica" na novi način

Složenija verzija "mlekarica" pletenica se zasniva na kombinaciji riblje kosti sa klasičnom pletenicom od tri pramena. 

Pletenica keltski čvor

Osim što deluje beskrajno romantično, velika prednost ove frizure je što možete skupiti deo kose, a deo ostaviti da nežno pada. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija