Dobra frizura ima moć da istakne lepotu i sakrije nedostatke, zbog čega holivudske dame često menjaju frizuru ali se ipak drže neke osnove, bilo da je reč o boji kose ili šiškama.

(Poznati + kosa: 10 stylish frizura za zimsku sezonu)

Bilo da želite totalnu transformaciju ili samo malu promenu, predstavljamo vam najlepše frizure koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Dakota Johnson 

Poznata glumica je odabrala sjajnu, messy frizuru u čijem fokusu su malo duže šiške koje se stapaju sa pramenovima kose koja je ošišana do ramena. Ova neobična frizura je naglasila Dakotine nežne crte lica i njen ružičasti ten. 

Rachel McAdams

Rachel ima bob frizuru koju obožavamo, ali moramo da kažemo da ona, u zavisnosti od gustine, zahteva drugačiju tehniku šišanja. Ako imate malo gušću kosu srednje dužine, napravite bob kao Rachel koji se sastoji od istanjenih krajeva koji saršeno uokviruju lice. 

Alessandra Ambrosio

Srednja dužina kose, stepenasto ošišana i ofarbana u čokoladno kestenjastu koja je osvežena ombre pramenovima odgovaraće svim damama.

Georgia May Jagger

Odličan način da se pozabavite šiškama koje su postale predugačke. Napravite razdeljak na sredini glave, razdvojite šiške i naprskajte malo spreja, kako bi rastavljeni delovi bili čvrsti. Ova frizura odlično stoji ako je ošišana stepenasto. 

Ciara

Ako želite da zadržite postojeću dužinu kose, predložite frizeru da vam ošiša samo vrhove, kako biste dobili bujne slojeve.

Hanaa Ben Abdesslem

Spremni ste za veliku promenu? Ošišajte kosu na klasična bob i ravne šiške koje su opet u modi a na vešem licu izgledaju retro i glam. 

Gwyneth Paltrow

Glumičin prepoznatljiv look je klasična frizura, srednje dužine. Gwyneth često nosi ravnu kosu i blage talase, koji su uvek u trendu. 

Carey Mulligan

Kako bi vaša kosa izgledala gusto i bujno, opredelite se za blago uvijene krajeve kose.

Jennifer Lawrence

Na promociji filma "The Hunger Games" Jennifer nas je sve oduševila novom frizurom. Glumica sada ima kraću kosu, u prelepoj platinastoplavoj boji. Ova frizura će odlično stajati damamo svetle puti, sa nežnim crtama lica. 

Miranda Kerr

Dame koje žele da vizuelno učine kosu gušćom, trebalo bi da ponesu dužinu do ramena, baš kao Miranda Kerr.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija