"Često se boja kose menja sezonski, baš kao što na kraju svake sezone menjamo šminku i garderobu", izjavila je Rita Hazan, žena koja je Beyoncé i Jennifer Lopez sprovela kroz blondy eru. 

Vaš ton kože se vremenom može promeniti i zato je često itekako poželjno da promenite vašu boju kose kako biste je upotpunuli sa tenom. Njen stručan savet?

Usudite se da odaberete jednu ili dve toplije nijanse, od trenutne boje. Kako ona tvrdi, nova boja menja vibracije i energiju osobe, pa samim tim utiče na dobro raspoloženje.

Nova plava

Rita je sarađivala sa Beyonce kako bi postepeno prešla u plavu i sada su Queen B pramenovi svetliji nego što su ikada bili. Za održavanje ovakvog izgleda, Rita hvali sopstveni proizvod Ultimate Shine Color Gloss koji daje kosi potrebnu vlagu i štiti je od ispiranja. Njena preporuka je da se koristi jednom nedeljno.

foto: Profimedia

Čoko-kestenjasta

Pravo je vreme da brinete osveže svoju kosu nekom toplijom nijansom, kao što je uradila Rihanna. Ovoj boji nije potreban dodatni sjaj, jer je sama po sebi bogata i raskošna nijansa koja izgleda veoma prirodno. 

foto: Profimedia

Bakarno ružičasta

Zahvaljujući ovoj nijansi dobili smo sasvim novi pogled na crvenokose. Rumer Willis je proslavila ovu boju koja je svetlija od crvene, sa primesama ružičastih tonova. Ona će vas definitivno osvežiti tokom hladnih dana koji nam slede.

foto: Profimedia

Platinasta u pramenovima

Ova boja nije zlatna, niti siva, tako da možemo slobodno da kažemo da se ova cool nijansa nalazi negde između ove dve boje- i izgleda odlično na svetlosti! Pogledajte Ritu Oru sa fantastičnim višeslojnim platinastim pramenovima i shvatićete zašto su je odmah prihvatile najveće svetske trendseterke...

foto: Profimedia

Dramatična crna

Ove sezone biramo najcrnju boju! Monohromatska, tamna nijansa koju nosi Vanessa Hudgens je najbolji izbor za ljubitelje lakog održavanja kose. 

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija