Smoothie

Zdrav napitak koji pomaže pri mršavljenju: Neodoljivi šejk od jagode

Ako ste ljubitelj jagoda, predlažemo vam da napravite ultra brzi i zdravi napitak, koji vam može pomoći pri mršavljenu.

Koktel

Diskretni šarm dry martinija: Koktel po receptu slavnog reditelja Luisa Bunuela (VIDEO)

Nadrealna zabava počinje dobrim koktelom, a u magiju pravljenja, kao i ispijanja ovo napitka uvešće nas sam reditelj, veliki Luis Bunuel...

Diet Food

Fritata sa povrćem i sirom: Doručak po meri najguglanije dijete u 2017.

Ketogena dijeta način je ishrane koji se zasniva na unosu minimalnih količina ugljenih hidrata i povećanom unosu masti. Donosimo vam recept za odličan početak dana po pravilima ovog tipa ishrane.

Kolač

Bez brašna i šećera: Neodoljivi čokoladni kolač koji se ne peče

Našem čokoladnom oduševljenju nije bilo kraja!

Piće

Najlepša zimska poslastica: Crveno vino + topla čokolada

Spremni smo za čoko uživanje...

French cuisine

Iz Francuske s ljubavlju: Da li ste spremni za francusku nedelju?

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore, u periodu od 16. do 23. novembra, u Beogradu će i ove godine biti održana „Francuska nedelja“, manifestacija koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih poslovnih događaja.

Desert

Grešna jesenja poslastica: Pariski kolač koji obožavaju sve chic Francuskinje

U pitanju je zapravo vrlo jednostavan recept, a rezultat može da parira kolačima u čuvenim poslastičarnicama.

Amaretti Pasticceria

Najslađe iz Italije u srcu Beograda: Otkrivamo vam šarmantnu Amaretti poslastičarnicu

Postoje mesta na kojima možete probati jelo nastalo po autentičnoj italijanskoj recepturi, a postoje i ona potpuno jedinstvena mesta, ka kojima će vas prvo privući miris: slatki, opijajući - onaj koji vodi na krajnje autentičnu gastronomsku avanturu, čije puno ime je: Amaretti Pasticceria Italiana. Čak i zvuči primamljivo!

Elle gastro

Gastro priča: Kecelja za magičnog chefa

Saporibelli je možda jedini pravi italijanski restoran u Beogradu, sa neponovljivim ukusima detinjstva, vulkanskim vinima i čokoladom koja se ne topi i gde se koriste najviše tri sastojka, jer hranu treba poštovati do te mere da se može izneti na Venecijansko bijenale...

1 2 3 4 5 next prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE