Svake sezone naše društvene mreže osvoje različiti trendovi, a koliko god se trudili da ostanemo imuni na njih, oni letnji nam se posebno lako uvuku pod kožu i na naše virtuelne profile.

Za vreme toplih meseci život se čini šarenijim, veselijim i opuštenijim, zbog čega ne čudi što je i naša online prisutnost leti ispisana upravo u ovom tonu. 

I dok je prošlo leto na Instagramu bilo u znaku gumenih dušeka u obliku ružičastih flamingosa i labuda, ovim bi mogla dominirati jedna vizuelno privlačna poslastica. 

Naime, zapad je već neko vreme zaluđen s gumenim bombonima natopljenim penušavim alkoholnim pićima koje je na tržište izbacio Sugarfina candy shop sa Menhetna, a na listi čekanja za njihov najnoviji proizvod, roze gumene bombone, u jednom trenutku se nalazilo 400 ljudi.

Velika zainteresovanost je po lansiranju uzrokovala pad web shopa ljupkog brenda i sve su zalihe rasprodane u svega dva sata. Bombone inače dolaze u kombinaciji s Whispering Angel Roséom i to u dve varijante -Rosé All Day u obliku medvedića i Yes Way Rosé u obliku ruže. 

Foto: Instagram / sugarfina

Luksuzna američka trgovina slatkišima u svom asortimanu već ima pregršt atraktivnih poslastica među kojima najviše obožavatelja uživa u gumenim bombonama s Dom Pérignonom, zbog čega ne sumnjamo kako će nova linija bombona odjeknuti društvenim mrežama tokom narednih nedelja, popraćena različitim varijantama iz kućne radinosti.

Foto: Instagram / sugarfina

S obzirom na to da su ovi slatki alkoholni zalogaji koji evociraju tinejdžerske dane izrazito jednostavni za pravljenje, nema razloga da svojom ličnom verzijom ne proppratimo sve nadolazeće letnje zabave i trendove.

Foto: Instagram / sugarfina

Izvo: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija