Parfumes

NEPRIKOSNOVENI: 10 parfema koji nikada neće izaći iz mode

Iako su lica poznatih ličnosti ta koja poslednjih decenija vezujemo za određeni parfem, tu je ipak i priličan broj klasičnih mirisa koji i dalje odolevaju svim trendovima.

Beauty tips

Sedam beauty lekcija koje smo naučili iz serije "Sex and the City"

Imamo utisak da je ova serija naša večna inspiracija...

Nega kože

Tajni čuvar lepote: Da li se mladoliki izgled skriva u proizvodima koje koristimo samo 10 dana godišnje?

Da li se tajna mladolikog izgleda skriva u proizvodima koji su svima dostupni, a većina čovečanstva nanosi ih samo 10 dana godišnje?

Summer Parfumes

Devet parfema inspirisanih bajkovitim destinacijama

Plaže posute školjkama, lagani morski povetarac ili zelenilo džungle i živopisne egzotike... Ove sezone, najsvežije mirisne note dolaze sa udaljenih destinacija, donoseći dašak olakšavajuće slobode u pri samo jednom nanošenju.

Summer body

Kako da svoju kožu sačuvate ovog leta

Jedino ukoliko leto ne provedete zatvoreni u četiri zida, pocrnećete. Sunce se ne možete izbeći, ali ga možete dočekati spremni i zaštićeni. Činjenica je da je ozonski omotač sve oštećeniji i da ne morate više živeti na Novom Zelandu da bi vas ovo uplašilo.

Skin Care

Beauty saveti: Letnja nega masne kože

Početak leta donosi novi izazov za masnu kožu.

Hangar

Serum koji vraća mladalački izgled lica

Sjajan ten podrazumeva odsustvo bora, izjednačen ten bez mrlja, kao zaštićeno lice od spoljnih uticaja. Najbolji preparati su oni koji sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i zaštiti vašu kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Beauty and care

Sve što bi trebalo da znate o proizvodima na bazi ružine vodice

U vremenu kada nam se prezentuje sijaset sredstava za negu, a od količine izbora ne znamo šta bismo pre odabrali, možda je najmudrije da se vratimo klasici, onoj koja se koristila još u vreme antike i koja je danas, pored svih modernih pomada preživela u svetu kozmetičkih proizvoda, sa opravdanim razlogom naravno.

Letnji trend

#NAILS: 8 najoriginalnijih manikir ideja za leto

Spremamo se za leto i vodimo računa o najmanjim detaljima. Na red je došao manikir! ELLE predlaže da bude veoma raznobojan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE