Promo

Najbolje rešenje za problematičnu kožu: Crna maska za lice

Efikasno i dugoročno rešnje masne kože lica.

Fall / Winter 2017

Kosa + šminka: Glavni vodič kroz beauty trendove za jesen i zimu

Velika istina je da će se ove sezone nositi sve! Potrebno je samo odabrati željenu epohu i setovati vremensku mašinu na istu. Putovanje kroz vreme počinje!

Perfumes + French

6 parfema koje je svaka Francuskinja bar jednom posedovala u životu

Negovana koža, sjajna kosa i šarm odlika su svake Parižanke. Tu je još mnogo štošta, prevashodno njen stil ali mi ovoga puta biramo da se fokusiramo na njen parfem. Onaj zašitni koji ostavlja u mirisnim tragovima gde god da se pojavi.

Promo

Rešenje za celulit, strije i suvu kožu: Prirodni preparati koji će poboljšati stanje vašeg tela!

Koža zahteva posebnu pažnju kada je nega u pitanju. Osim estetskih, nepravilna nega kože, može izazvati i brojne tegobe i mnoga oboljenja. Najbolji način da kožu održavate pravilno je da koristite prirodne preparate, na bazi biljaka. Prirodni preparati su najbolje rešenje!

Beauty novosti

6 najskupljih beauty tretmana na svetu

Da li ste za jednu masažu kaktusom?

Nail Trends 2017.

IT boja laka za nokte u sezoni pred nama: Lako se kombinuje sa drugim nijansama, prefinjena je i elegantna

Hladniji dani donose promene trendova, a ovo je jedna od najvećih u beauty svetu. Mi smo oduševljeni njenom praktičnošću, jer u pitanju je 50 NIJANSI...

Nega lica i kože

5 beauty tajni legendarne Catherine Deneuve

Njeni saveti ne mogu da budu jednostavniji, ali ona je jasan primer da su veoma delotvorni...

Kosa + Ulja

Njihova tajna i zlatni saveti: Urednice lepote iz internacionalnih ELLE izdanja otkrile svoje rituale u nezi kose tokom leta

Ako pitate sve Elle urednike lepote iz celog sveta, kokosovo ulje je spas za suvu kosu koja se stalno mrsi, kida i masti. U nastavku pročitajte šta svaka od dama misli o fenomenu zvanom: kokosovo ulje!

Summer body

Sezona sunca: Kako da svoju kožu sačuvate ovog leta

Jedino ukoliko leto ne provedete zatvoreni u četiri zida, pocrnećete. Sunce se ne možete izbeći, ali ga možete dočekati spremni i zaštićeni. Činjenica je da je ozonski omotač sve oštećeniji i da ne morate više živeti na Novom Zelandu da bi vas ovo uplašilo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE