Popularna manekenka jedna je od najslikanijih ličnosti u poslednjih godinu, dve.

Gde god da se Kendall pojavi, bilo da je u pitanju poseta nekom butiku, odlazak na ručak, gostovanje u emisiji, izlazak sa prijateljima, paparaci će verno ispratiti svaki njen korak.

Blicevi oko nje sevaju u svako doba dana, a ona je vrlo poznato lice i to iz sveta modelinga, što sa sobom povlači i određene odgovornosti - ipak ne može tek tako izaći na ulicu.

Zato je Kendall zahvaljujući brojnim šminkerima sa kojima praktično svakodnevno radi, naučila nekoliko tajni ovog zanata, te svoju beauty rutinu uspešno izvodi vrlo efikasno i efektno!

Da bi postigla zaista sjajne rezultate potrebno joj je svega dva minuta, mada morate imati na umu da je lepa Kendall prilično iskusna i vešta u šminkanju, i da joj to i te kako ide od ruke.

Pogledajte video i saznajte kako manekenka brzinom svetlosti uspeva da dovede svoje make-up do savršenstva, a otkriva nam i koja je to proizvod koji njenu kožu čini blistavom, u pitanju je ni manje ni više no suncokretovo ulje!



Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/