Koliko god žene pokušavaju da se odupru kupovini velikog broja različitih krema koje pomažu u borbi protiv bora, većina ih na kraju ipak posegne za njima, jer sve se nadamo tom čudotvornom rezultatu.

Međutim, kreme za područje oko očiju, kao i različiti serumi ponekad imaju i lošu reputaciju, s obzirom na to da većina košta poprilično, a daju nedovoljno dobre rezultate ili u svakom slučaju onakve kakve bismo mi želeli, a to je naravno nestanak bora.

Na umu morate uvek imati jednu važnu stavku: Da biste osigurali najbolje moguće rezultate, važno je da sa ovakvom negom krenete što ranije, pre no što se prve bore uopšte počnu nazirati.

Uz to, opet moramo da se osvrnemo na još jednu stavku koja je podjednako važna kao i ova prethodna, a često zanemariva: vodite brigu o hidrataciji tela, pravilnoj ishrani i generalno zdravom načinu života. 

Tek tada možete da očekujete zadovoljavajuće rezultate.

Kako bismo vam olakšali potragu za odgovarajućim proizvodima za negu područja oko očiju, proverili smo koje proizvode koriste poznate ličnosti čije se godine ne naziru na licu.

Gwyneth Paltrow

Nema ničeg neobičnog u tome da poznate osobe odluče da unovče svoju reputaciju raznim reklamama, ali i pokretanjem sopstvenog kozmetičkog brenda. Ipak, Gwyneth Paltrow je davno potvrdila da joj beauty tržište nije samo sekundarna zanimacija, već nešto čemu zaista želi da se posveti i što ozbiljno shvata.

Nakon velikog uspeha portala Goop, pokrenula je i liniju proizvoda za negu kože, nastalu u saradnji sa brendom organske kozmetike "Juice Beauty". Jedan od najpoznatijih proizvoda iz te linije je svakako i Goop by Juice Beauty Perfecting Eye Cream, koju u sklopu svoje dnevne rutine koristi i glumica. Pomaže u zadržavanju elastičnosti kože, a glavni sastojci su ulje sandalovine i masline.

Jennifer Lopez

Svakim novim pojavljivanjem Jennifer Lopez u javnosti, neizbežno je postavljanje čitavog niza pitanja. Svi žele da znaju koju proizvode koristi za šminkanje, a pogotovo kojim je kozmetičkim brendovima verna, s obzirom da ima 47 godina i izgleda kao da joj je 30.

Iako je vrlo tajanstvena po pitanju proizvoda koje koristi, jednom je spomenula da redovno koristi Eye Concentrate for Wrinkles, brenda StriVectin. Radi se o proizvodu koji u isto vreme sprečava nastanak bora i tamnih mrlja na koži.

Julia Roberts

Popularna glumica ima jedno od najlepšoh i najprepoznatljivijh lica na svetu. Tako da je vođenje računa o koži lica definitivno jedan od njenih glavnih prioriteta. Julia otvoreno priča o tome koje proizvode koristi i ističe da nikada nije išla pod nož, jer se protiv tragova starosti na licu bori sa nizom različitih anti age proizvoda za negu. Jedan od njih je i najluksuznija dnevna krema iz kozmetičke kuće Lancome, Absolue L'Extrait Day Cream.

Olivia Munn

Glumica Olivia Munn ima vrlo svetlu kožu koja zahteva posebnu pažnju. Kao ambasadorka brenda Proactiv+, naglašava da najčešće koristi upravo njihove proizvodie. Omiljeni proizvod iz njihove linije joj je Eye Brightening Serum, za koji tvrdi da je najbolje buđenje koje njeno lice može poželeti. Ovaj serum bogat je vitaminima E i C, te peptidima, a namenjen je ženama koje imaju kožu sklonu nepravilnostima.

Kate Hudson

Iako svoj odličan izgled izgled i mladolikost sigurno dobrim delom može pripisati i genetici, Kate Hudson se i te kako brine o tome da propusti svoje redovne beauty rituale. Na svom Instagram profilu otkrila je da obožava brend Juice Beauty, čije proizvode koristi prije pojavljivanja na crvenom tepihu. Kao one najdraže izdvojila je masku Instant Eye Lift te Stem Cellular Repair Eye Treatment, koji joj pomažu u revitalizaciji kože i sprečavanju nastanka tamnih mrlja.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/