Nekadašnji supermodel, Cindy Crawford svojim savršenim izgledom, lepotom i stasom prkosi godinama a kako sama ističe, osim genetike, za to je zaslužna dobra i kvalitetna nega.

(10 razloga zašto je Cindy Crawford naša omiljena manekenka)

Pri tome, negu kože doživljava kao glavni prioritet, a što se tiče vežbanja Cindy otkriva da nema osećaj krivice onih dana kada ne pronađe vremena za trening.

Šminka

Lice

"Ono što pokušavam da naučim svoje ćerke je da je manje uvek više. Ti izgledaš dobro- a ne tvoja šminka.  Što se tiče karmina, uvek biram prirodne boje, jer volim da moja usta izgledaju što prirodnije. Oči naglašavam maskarom, i pri tome uvek sam verna klasičnim maskarama, te ne koristim inovativne četkice raznih oblika."

Kosa

"Kosu obožavam da ukrasim zlatnim šnalicama koje mogu odlično da posluže kada želite da skupite kosu u visoku punđu. Što se tiče farbanja, uvek govorim mladim devojkama: Ne bojite kosu, sve dok ne dođete u godine kada to budete morale da radite." 

Ishrana i fitnes

Fitnes

"Ako radim 12 sati u Rimu, sigurno neću ustati u šest ujutru kako bih išla da vežbam, Čak i tim danima, ne osećam krivicu zbog propuštenog treninga. Inače, obožavam da vreme provodim u prirodi, tako da često koristim planinarsku stazu koja je udaljena pet minuta od moje kuće ili vozim biciklu sa svojim suprugom. "

Ishrana

"Moja ishrana se bazira na principu 80-20 (80 posto vremena jedete zdravu hranu, ostalih 20 posto jedite ono što želite). Dakle, najveći deo vremena jedem zdrave obroke, dok se se u mojoj ishrani ne nalaze hleb, pasta ili pomfrit." Zeleni japanski čaj (genmai cha) koji u sebi sadrži prženi pirinač je piće sa kojim započinjem jutro. 

Nega kože

S obzirom da posedujem svoju kozmetičku liniju za negu kože, uglavnom koristim svoje proizvode. Reč je o ulju za vitalnost kože, glowing serumu za lice, antioksidantnoj kremi za UV zaštitnim faktorom za dan i i anti age noćnoj kremi. Pored pomenute nege, u proseku na svake tri do pet nedelje idem na mikrodermoabrazijski tretman lica. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija