Verovali ili ne, taj trend se vraća na velika vrata kao novi beauty trend!

Naime, većina vas u to vreme je brijala ili depilirala rupice u obrvama, ali kako je ovaj trend iz mode izašao brže nego što je u nju ušao, uskoro ste se počele pitati: šta vam je to bilo u glavi da ste brijanje rupe u obrvi smatrali dobrom idejom?

(Preporuka eksperta: 11 saveta za savršene obrve)

Da nam je neko pre mesec dana rekao da će rupičaste obrve ponovo postati IT detalj, sigurno mu ne bismo verovali ali, ako je suditi po najnovijim najavama iz dobro informisanih beauty portala, ovaj neugledni trend je čekao svoj veliki comeback na scenu.

Trenutno najpopularnija društvena mreža, Instagram, postala je novi rasadnik arhaičnog trenda za koji smo se nadali da je pre petnaestak godina zauvek otišao u zaborav.

(Jednostavan recept za guste obrve i trepavice)

foto: Instagram (gina.simmonds)

Ako ste dovoljno odvažni i želite da iskušate trend rupičastih obrva na svom licu, ovaj look lako ćete postići koristeći brijač tankog i ravnog ruba. Ipak, s obzirom da su obrve temeljno facijalno obeležene i uokviruju oči na laskav način (čega smo bolno svesni pri pogledu na one koji su svoje obrve uspešno unakazili preteranim čupkanjem), to vam ne bismo preporučili.

Da li vam se sviđa ovaj beauty trend?

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija