Letnji trendovi po pravilu spadaju u najzanimljivije i najvedrije jer smo tada u prilici da nosimo neon, pastel i intenzivne boje 24h. 

U većini kombinacija to je savršen miks onoga što bismo nosili na plažu i casual autfita za grad. Šorts dominira, kao i lagane tunike, lepršave haljine, kao i espadrile i patike, a ne postoji bolji način da nadogradite i osvežite neki look od upečatljivog manikira. Ako ne računamo naočare i  neku chic torbu.

O glavnom trendu u svetu manikira smo već pisali, i ako je suditi prema vašim reakcijama, složili ste se sa nama da je beli manikir IT manikir za leto. Ovoga puta vam donosimo vodič i to GIF vodič u tropski manikir koji vas odmah teleportuje na neku chil plažu na kojoj DJ pušta Bob Marleya.

Ono što je posebno savršeno je da ovaj manikir možete za samo nekoliko minuta sami uraditi.

Prvi korak: Uzmite neki sunđer i na njega lakom nanesite u tri štrafte tri različita laka kao na prikazanom gifu. Umesto plavih nijansi, možete da izaberete neon zelenu ili da kombinujete žutu sa crvenom i zelenom.

Drugi korak: Natapkajte sunđer na svaki nokat dok ne dobijete željen tropical „ombre“. I ne brinite se puno oko toga da li ćete zamazati lakom kožu sa strane. 

Treći korak: Uzmite tufere ili štapiće za uši i malo kapnite na njih aceton pa skinite lak sa strane ne bi li vam nokti izgledali besprekorno.

Četvrti korak: Završni detalj, belu palmicu oslikaćete na svoje nokte uz pomoć tanke četkice i belog laka. Naravno, ne morate da oslikate palmu, možete i ptice, šta god poželite ali vodite računa da na kraju to treba da liči na tropski manikir, a on je all about plaža, more, palmice, sunce i chiliranje.