Poznata tv prezenterka i fashionista u svoju biografiju je dodala novu stavku! Naime, jedna od najbolje obučenih dama na svetu je potpisala ugovor sa britanskim brendom Nails Inc.

30-godišnja brineta će zajedno sa pomenutim brendom koji ove godine slavi svoju 15. godišnjicu osmisliti liniju lakova za nokte u šest boja, inspirisanu tkaninama. Tako ćemo imati prilike da vidimo crveni Alexa Lace lak (čipka), bež Alexa Cashmere (kašmir), Alexa Sequin (šljokice) sa zlatnim i crnim česticama i još tri koja se za sada vešto kriju od nas.

"Jedina prilika gde mogu stvarno da eksperimentišem s bojama i printom su nokti. Često nosim i najobičnije nijanse poput tamnoplave ili crne, ali ponekad sa zadovoljstvom napravim manikir u najluđim bojama tako da sam prilično srećna što sam ostvarila saradnju sa Nails Inc," izjavila je Alexa.

Linija s potpisom Alexe će se naći u prodaji od avgusta ove godine.  Radosnu vest Alexa je podelila sa svojim fanovima na Twitteru postujući sliku sebe sa ogromnim lakom u XXL dimenziji koji najviše liči na ogromnu bocu.

Mi se samo nadamo da je novi angažman neće udaljiti od obećanja koje nam je dala s početka godine. Alexa, dear, radiš li na svojoj kolekciji odeće?