Kada se vojvotkinja od Kembridža pojavila – elegantna i otmena kao i uvek, na godišnjoj humanitarnoj gala večeri SportsAid, njena pojava u chic crnoj, mrežastoj haljini je odmah privukla pažnju svih prisutnih.

I dok su se neki brinuli da li će i ovaj put njenu kreaciju da "poremeti" blagi povetarac, mnogi su konstatovali da je njena besprekorna, duga i sjajna kosa ovaj put bila u tamno kestenjasto-smeđoj nijansi, daleko tamnija nego što smo navikali da vidimo kod Kate.

Graciozna vojvotkinja, čija prelepa kosa je njen zaštitni znak svakog autfita, je već neko vreme imala svetlo kestenjastu boju kose, mednu nijansu, ali ovaj put je odlučila da malo eksperimentiše pa se ofarbala u čokoladno smeđu boju.

Koliko će ova promena boje kose promeniti reputaciju najpopularnije princeze na svetu, videćemo ali već kao mali šok sačekala nas je vest da je nagrada za Najbolje obučenu osobu na British Fashion Awards otišla u ruke pevača grupe One Direction, umesto u ruke favorizovane Kate.

Takođe, promena boje nas je sačekala nakon vesti da je Kate promenila svog dosadašnjeg frizera, Jamesa Pryce-a, koji je ustvari raskinuo ugovor sa salonom, i poveo Kate kao svog sada ekskluzivnog klijenta.  

Umesto uobičajne medno kestenjaste, Kate je na humanitarnoj gala večeri prošetala znatno tamniju nijansu kose, skoro pa kao dark chocolate.