Jessica Chastain je bila veoma uzbuđena kada je izabrana za zaštitno lice novog Yves Saint Laurent parfema.  “Yves Saint Laurent je brend koji me veoma inspiriše. Od svog postanka, brend neguje vrednosti koje se meni dopadaju, kao što su posvećenost, apsolutna ljubav i ženstvena odvažnost. Novi parfem predstavlja sve to. Uzbuđena sam što ću biti deo ove prelepe avanture”,  rekla je crvenokosa glumica, koja je stekla svetsku slavu 2011. godine nakon uloge u filmu “The Tree of Life” u kom su joj partneri bili Sean Penn i Brad Pitt. Za ovu ulogu bila nominovana za Oskara za najbolju sporednu glumicu.

Parfem Manifesto biće predstavljen u Francuskoj 27. agvusta, a u drugim delovima Evrope u septembru. U Americi će biti dostupan tek od 2013.godine.

“Osvojila nas je suptilna snaga koju Jessica ima, njen sjajni šarm, njen slobodni um. Jessica je otelotvorenje suštine ženstvenosti, žena svog vremena, nezavisna, usredsređena, nikada nije tamo gde je očekujete”, rekao je za WWD Stephan Bezy, internacionalni menadžer YSL kompanije.
Zanimljivo je da ova francuska modna kuća ima dugu tradiciju u biranju crvenokosih devojaka za svoje kampanje. Karen Elson i Sophie Dahl su bile zaštitna lica za Opium parfem.