Dvadesetpetogodišnja zvezda filma "Twilight" često tera sebe da bude bez šminke, samo kako bi osigurala da ne postane previše zavisna od kozmetičkih proizvoda.

"Mislim da je opasno opustiti se kada je šminka u pitanju. Pomalo se izgubiš i misliš da nisi lepa bez nje. To jako utiče na samopouzdanje."

Iako je trenutno smatraju jednom od ikona stila, prirodna brineta priznaje da je napravila puno modnih promašaja u prošlosti, posebno kada je njena kosa u pitanju.

"Imala sam sve boje na kosi od kojih su mi neke lepo stajale, neke ne. Verujem da mi je najveća greška bila ispeglana kosa. Toliko je bila ravna da je izgledala kao neki šiljci. Tada sam imala 14 godina i te godine sam još mnogo glupih stvari uradila", kaže Ashley za Styelelist.com - "Često sam frćkala kosu, ali sam koristila previše gela i bila je veoma izlomljena i suva. Ni to mi takođe nije nikako stajalo"

Ali s obzirom na to da su tinejdžerske godine iza nje, glumica kaže da se raduje tridesetim u kojima će steći još više samopouzdanja u svoje telo.

"Nikad se nisam osećala udobnije u svojoj koži. Konačno sam na mestu gde se osećam komforno. Mama mi je rekla da je volela svoje tridesete i da se u njima osećala divno. Radujem se tome"