Australijska pevačica dugi niz godina važila je za urbanu modnu ikonu koja nas je između ostalog naučila kako se nose baggy pantalone "džeparke" i visoke štikle. Minogue je uspela takođe svojim šarmom i energijom da nadomesti rizične kreacije, a poslednjih godina primetili smo kako se na crvenom tepihu, tako i u dnevnim kombinacijama, opredeljuje za romantične i nežnije modele. 

Napuštajući hotel u Njujorku, pevačica hitova Spinning Around, Slow i Chocolate je izabrala dugu, asimetričnu haljinu sa karnerima, narandžaste osnove sa ljubičastim cvetovima. Kreaciju koju potpisuje Borgo De Nor pop zvezda je dodatno stilizovala jednostavnim ljubičastim sandalama, belom tašnom i naočarama. 

Miljenica skoro pa svih ipak nije uspela da očara do kraja. Umesto neobavezne punđe ili elegantno stilizovanih lokni, Kylie je pustila kosu koja je izgledala za naš ukus vrlo neuredno i nekako čupavo. Plava duga kosa, iako izgleda sjajno, nema nikakavu formu, dok stepenovi vlasi izgledaju oštećeno. 

Naravno, ne želimo da budemo sitničavi, ali se nadamo da će sledeći put Kylie ipak koristiti češalj, ako nas razumete. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/