Svi se sećamo skandala iz 2015. kada je Gisele Bundchen obučena u burku pokušala da sakrije odlazak u kliniku za plastičnu hirurgiju, ali od činjenica se ne može pobeći.

Koliko god bile prirodno lepe i posedovale zavidnu liniju, te na tome radile sa vrhunskim trenerima i čitavim timom eksperata zaduženih za najbolju ishranu i negu lica i tela, praktično sve poznate ličnosti u nekom trenutku pribegnu određenom estetskom tretmanu, sve u pokušaju da bi se očuvao mladoliki izgled naravno.

Dosta njih vidno pretera sa ovim procedurama, dok drugi mudro koriguju deo po deo lica i tela i to na taj način da često zaključujemo kako se može izgledati lepo i prirodno bez pomoći estetske hirurgije.

Mešutim, to uglavnom nije istina.

Iako možda nije vidno, praktično sve zvezde troše poprilične količine novca na najrazličitije tretmane za lepotu

Ovo su najskuplji koji su nam poznati: 

Celine Dion, 2.5 miliona dolara

Pevačica Celine je potrošila 2.5 miliona dolara kako bi joj u hotelskoj sobi u Las Vegasu ugradili ovlaživač vazduha koji joj je trebao da drži glasne žice toplima i spreči isušivanje kože.

Madonna, 99.000 dolara

Madona je navodno kupila kućni uređaj za uklanjanje celulita za 99 hiljada dolara. Radi se o uređaju koji akustičnim talasima tretira područja kože s celulitom. 

Rihanna, 25 hiljada dolara nedeljno

Primetili ste da se Rihanna gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s istom frizurom. Pevačica navodno nedeljno plaća 25 hiljada dolara za privatnog frizera koji brine samo o njenoj kosi.

Mila Kunis, 8.900 dolara

Glumica redovno odlazi na pilinge dijamantima i rubinima koji temeljno čiste kožu. S obzirom na vrednost tog dragog kamenja, ne čudi da Mila Kunis za jedan tretman izdvoji 8.900 dolara. 

Na sledećoj strani pročitajte nastavak:

PageBreak

Serena Williams, 6.300 dolara

Ovo je možda najbizarniji tretman na ovoj listi. Serena Williams je bila prva osoba koja je isprobala najskuplju kupku na svetu u hotelu Victor u Majamiju, a onda se sastoji od hiljadu litara izvorske vode Evian. 

Gigi Hadid, 2.500 dolara

Gigi je 2.500 dolara potrošila na jedan jedini manikir i to onu za Met Galu 2016. godine. Nosila je srebrni manikie koja se sastojao od tri kristala ispod svakog nokta. 

Kim Kardashian, 1.900 dolara

Fotografije Kim Kardashian s njenog “vampirskog” tretmana lica svi smo videli. Rijaliti zvezda je otišla na tretman lica sopstvenom krvlju i za to platila 1.900 dolara. 

Jennifer Lopez, 1.200 dolara nedeljno

Dugogodišnji mladolik izgled 48-godišnje pevačice i glumice definitivno nije jeftin, a ni oduševljavajući. Naime, Jennifer Lopez nedeljno potroši 1.200 dolara na tretman lica ljudskom posteljicom koja podstiče regeneraciju kože i čini je zategnutijom. 

Victoria Beckham, 635 dolara po tretmanu

Ako mislite da ljudska posteljica zvuči odvratno, onda će vas sigurno oduševiti činjenica da Victoria odlazi na tretmane lica ovčjom posteljicom koja se uvozi iz Novog Zelanda i za to plaća 635 dolara po tretmanu.

Kate Middleton, 325 dolara po tretmanu

Kate Middleton, Gwyneth Paltrow i Victora Bekham redovno odlaze na tretmane lica pčelinjim otrovom. Ovaj tretman košta 325 dolara, a kožu  dugo drži mladom.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/