O francuskom šiku i minimalnom broju kozmetičkih proizvoda koje koriste Francuskinje skoro da znamo sve, ali kako izgleda rutina poznatih Italijanki?

Ako uporedimo estetiku koju neguju Francuskinje i Italijanke, razlike će se nametnuti same od sebe - dok Francuskinje uvek izgledaju savršeno jednostavno i kao da ne ulažu previše truda, Italijanke se doteruju i ništa ne prepuštaju slučaju. 

Vodeće italijanske IT devojke već imaju svoje omiljene proizvode i smatraju ih ključnim za lepotu i make up.

Tako za iskusnu blogerku, Chiaru Ferragni ruž za usne brenda NARS je omiljen i smatra da pristaje svima, dok je parfem Rose 31 kuće Le Labo jedan od retkih mirisa koje nosi, dok olovke za obrve Kiko Milana hvali na sav glas.

Erika Boldrin izdvojila je masku za područje oko očiju linije Honest Hazel, zatim značaj korišćenja kokosovog ulja za negu tela i kose i sapun za čišćenje lice brenda Herbivore.

Lepa Eleonora Carisi je rekla kako svoj život ne može da zamisli bez gela za tuširanje od limete, mandarine i bosiljka kuće Jo Malone, paste za zube Aesop i noćne maske za lice iz The Body Shopa.

Izvor: Buro247

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/